Tuesday, July 18, 2017

PENGALAMAN MINUM ESP

assalamualaikum..
.
selamat pagii.. u olls tengah buat ape? Da sarapan kee??
.
Entry hari ni adalah berkenaan dengan pengalaman Atin minum ESP.. Sape kat sini pernah minum ESP? Sila angkat tangan...
.
Okay laaa.. atin adalah pengguna tegar ESP sebenarnya.. Da dekat setahun lebih consume tanpa rasa jemu...
.
Sebab atin consume ESP ni adalah sebab masalah kulit yang atin alami.. salah satu nye parut hitam yang datang tak diundang dan sukar mahu pergi..chewahh.. bahasa nya.. tapi memang betul pun... parut hitam susah sangat nak hilang.. dah bermacam skincare atin cuba tapi hasilnya tetap sama malah semakin teruk..
.
ESP ni perisa dia vanilla.. tapi untuk yang tak suka perisa vanilla,u olls boleh mix kan dia dengan apa sahaja minuman feveret korang..Macam atin,atin suka campur dengan milo dan susu dutch lady milk yg perisa coklat...uish... memang sedap rasa nya...lemak berkrim... di sukai ramai... hihihi..
.
Sepanjang atin consume ESP ni banyak bagi perubahan positif pada kulit atin sebenarnya.. Dulu kulit atin teruk dan banyak sangat parut hitam.. lepas consume ESP,kulit semakin okay dan parut hitam mula menghilang sebab ESP ni dia membantu untuk memperbaharui sel kulit yang baru dan yang paling best badan lebih bertenaga dan juga tak cepat rasa penat...
.


So di sebab kan dah rasa #shakleeeffect ESP ni.. Atin pun suruh suami atin consume jugak.. dan akhirnya kami sekeluarga consume ESP untuk breakfast yang semestinya semudah A,B,C,jimat masa dan berkhasiat..
.
Bagi sesiapa yang nak dapatkan ESP,sangat dialu-alukan untuk contact atin..



Post a Comment

0 comments:



 
Copyright @2016 Fatin Ahmad | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By
Blogger.com