Tuesday, July 11, 2017

Fall In love with SHAKLEE



Hari nie atin nk share tentang mcm mana atin boleh jatuh hati dgn shaklee ni...
.
Dulu mase mule masuk universiti, atin tak ada msalah kulit muka tapi after 2 years kulit muka atin da start ade msalah...mungkin sebab faktor cuaca dan tak jaga pemakanan...
.
Mase tu,banyak jerawat naik, parut hitam yg payah nk hilang dkt muka.. Macam -macam skincare atin try...beribu riban jugak habis duit sbb nk dapatkan kulit yg cantik mcm org lain... tp hasilnye tetap mcm tu dan takde perubahan pun malah semakin teruk ade laa...

.
Then,atin buntu sngat...da tak tau nak buat apa...kawan-kawan semua duk mengata laa pasal kulit atin time tu...
Hanya Allah je yg tahu perasaan atin ni mase tu tau...
.
Sampai 1 mase tu,kawan atin suggest suruh try makan ESP + VITAMIN C SHAKLEE..
Dia kate,ESP ni bagus utk BINA DAN RAWAT SEL KULIT MATI KPD SEL YG BARU dan vitamin C untuk KECUTKAN JERAWAT dan bantu PUDARKAN PARUT HITAM dekat muka Atin tu....
.
Then atin nekad utk beli... Walaupun sbenarnya takut tak berkesan tapi ntah macam mane atin nekad jugak nk cube...
.
Memng ade perubahan after 1 week atin makan...tp tu laa tak sabar...nk jugak cari produk yg blh bg kesan cepat...brhenti minum ESP...
.
Cari skincare dgn produk lain...tp tak mndatangkan kesan...last2 decide tuk consume shaklee semula..tp kali ni,atin bli dr SID bp je..
.
Alhamdulillah, after 3 month atin consume ESP + VITAMIN C ni... apa yg atin dapat?
.
Korang nak tau???
.
Haaa....ni yg atin dapat....
.
✔ parut jerawat semakin pudar
✔ Kulit lebih sihat
✔ whitehead dan blackhead kurang
✔ dapat mngatasi masalah kulit berminyak
✔ Jerawat mula kecut
.
Dan di sebabkan perubahan positif tu laa, atin teruskan consume ESP ni dan setia dengan Shaklee tanpa rase jemu sampai laa ke hari ni...
.
Dan now kulit atin semakin okay
.
So mula lah jatuh cinta dgn semua produk shaklee sampaikan pregnant dan berpantang pun dengan produk shaklee..
.
ini story atin macam mane atin boleh terjebak dengan shaklee ni..
.
Kalau korang pun rase nak try shaklee,meh laa sangat2 recomended tau..



Post a Comment

0 comments:



 
Copyright @2016 Fatin Ahmad | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By
Blogger.com