Tuesday, July 18, 2017

PENGALAMAN MINUM ESP

assalamualaikum..
.
selamat pagii.. u olls tengah buat ape? Da sarapan kee??
.
Entry hari ni adalah berkenaan dengan pengalaman Atin minum ESP.. Sape kat sini pernah minum ESP? Sila angkat tangan...
.
Okay laaa.. atin adalah pengguna tegar ESP sebenarnya.. Da dekat setahun lebih consume tanpa rasa jemu...
.
Sebab atin consume ESP ni adalah sebab masalah kulit yang atin alami.. salah satu nye parut hitam yang datang tak diundang dan sukar mahu pergi..chewahh.. bahasa nya.. tapi memang betul pun... parut hitam susah sangat nak hilang.. dah bermacam skincare atin cuba tapi hasilnya tetap sama malah semakin teruk..
.
ESP ni perisa dia vanilla.. tapi untuk yang tak suka perisa vanilla,u olls boleh mix kan dia dengan apa sahaja minuman feveret korang..Macam atin,atin suka campur dengan milo dan susu dutch lady milk yg perisa coklat...uish... memang sedap rasa nya...lemak berkrim... di sukai ramai... hihihi..
.
Sepanjang atin consume ESP ni banyak bagi perubahan positif pada kulit atin sebenarnya.. Dulu kulit atin teruk dan banyak sangat parut hitam.. lepas consume ESP,kulit semakin okay dan parut hitam mula menghilang sebab ESP ni dia membantu untuk memperbaharui sel kulit yang baru dan yang paling best badan lebih bertenaga dan juga tak cepat rasa penat...
.


So di sebab kan dah rasa #shakleeeffect ESP ni.. Atin pun suruh suami atin consume jugak.. dan akhirnya kami sekeluarga consume ESP untuk breakfast yang semestinya semudah A,B,C,jimat masa dan berkhasiat..
.
Bagi sesiapa yang nak dapatkan ESP,sangat dialu-alukan untuk contact atin..



Thursday, July 13, 2017

why i love too much ESP



Sarapan yang MENGENYANGKAN dan MAMPU MEMBEKALKAN TENAGA YANG BERPANJANGAN untuk Atin sebenarnya
.
Bila RASA KENYANG,secara tak langsung ia BOLEH MENGAWAL SELERA MAKAN atin... Atin ni sememangnyaa KUAT MAKAN... heheheh.. So dengan pengambilan ESP ni ia membantu MENGAWAL SELERA MAKAN kita...
.
Bukan sahaja memberi RASA KENYANG YANG LAMA tapi MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH KULIT atin juga sebenarnyaa..
.
Untuk yang sering lewat ke office dan inginkan sarapan yang ringkas semudah 1 2 dan 3, boleh laa jadikan ESP sebagai breakfast yang sihat setiap pagii.



Tuesday, July 11, 2017

Fall In love with SHAKLEE



Hari nie atin nk share tentang mcm mana atin boleh jatuh hati dgn shaklee ni...
.
Dulu mase mule masuk universiti, atin tak ada msalah kulit muka tapi after 2 years kulit muka atin da start ade msalah...mungkin sebab faktor cuaca dan tak jaga pemakanan...
.
Mase tu,banyak jerawat naik, parut hitam yg payah nk hilang dkt muka.. Macam -macam skincare atin try...beribu riban jugak habis duit sbb nk dapatkan kulit yg cantik mcm org lain... tp hasilnye tetap mcm tu dan takde perubahan pun malah semakin teruk ade laa...

.
Then,atin buntu sngat...da tak tau nak buat apa...kawan-kawan semua duk mengata laa pasal kulit atin time tu...
Hanya Allah je yg tahu perasaan atin ni mase tu tau...
.
Sampai 1 mase tu,kawan atin suggest suruh try makan ESP + VITAMIN C SHAKLEE..
Dia kate,ESP ni bagus utk BINA DAN RAWAT SEL KULIT MATI KPD SEL YG BARU dan vitamin C untuk KECUTKAN JERAWAT dan bantu PUDARKAN PARUT HITAM dekat muka Atin tu....
.
Then atin nekad utk beli... Walaupun sbenarnya takut tak berkesan tapi ntah macam mane atin nekad jugak nk cube...
.
Memng ade perubahan after 1 week atin makan...tp tu laa tak sabar...nk jugak cari produk yg blh bg kesan cepat...brhenti minum ESP...
.
Cari skincare dgn produk lain...tp tak mndatangkan kesan...last2 decide tuk consume shaklee semula..tp kali ni,atin bli dr SID bp je..
.
Alhamdulillah, after 3 month atin consume ESP + VITAMIN C ni... apa yg atin dapat?
.
Korang nak tau???
.
Haaa....ni yg atin dapat....
.
✔ parut jerawat semakin pudar
✔ Kulit lebih sihat
✔ whitehead dan blackhead kurang
✔ dapat mngatasi masalah kulit berminyak
✔ Jerawat mula kecut
.
Dan di sebabkan perubahan positif tu laa, atin teruskan consume ESP ni dan setia dengan Shaklee tanpa rase jemu sampai laa ke hari ni...
.
Dan now kulit atin semakin okay
.
So mula lah jatuh cinta dgn semua produk shaklee sampaikan pregnant dan berpantang pun dengan produk shaklee..
.
ini story atin macam mane atin boleh terjebak dengan shaklee ni..
.
Kalau korang pun rase nak try shaklee,meh laa sangat2 recomended tau..



Monday, July 10, 2017

BILA KU TATAP WAJAH ANAK


.
Ya allah.. Dah 47 hari rupa nya bersua muka dengan baby Medina Humaira๐Ÿ˜.. Terasa terlalu cepat masa berlalu๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Sesungguhnya anak ini lah penguat kasih sayang antara umi & abi..
.
Anak yang sangat2 kami nantikan kehadirannya selama 9 bulan pregnant.
.
Anak yang selalu umi bawak ke mane sahaja umi pegi..
.
Anak yang sangat menyenangkan hati umi & abi..
.
Tak terasa 9 bulan kamu dalam kandungan umi sayang...
.
Dan hari ni,kamu ada di depan umi & abi..
.
umi & abi sayang sangat dengan kamu sayang... semoga membesar dengan sihat anakku..
.
Umi & abi akan cube berikan yang terbaik buat kamu nak...
.
Daripada berdua,kini bertiga.. alhamdulillah syukur ya allah... Kamu pelengkap keluarga kecil kami sayang๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Semoga dengan kehadiran kamu semakin bertambah rezeki kami.. Amin

 
Copyright @2016 Fatin Ahmad | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By
Blogger.com