Thursday, January 19, 2017

Ruam, Strech mark dan gatal-gatal

Assalamualaikum...
Alhamdulillah..hari ni dapat story dari kawan lame yang ruam pada badan dan pipi anak dia hilang...alangkah bahagianyee hati si ibu kan.
.
Produk ni memang terlajak laris tau.. Nak tahu produk ape yang kawan atin ni apply kat anak die? Ini lah die,Encik Herbal blend.,hehe

Actually, dulu beli 1 tiub krim ni untuk kegunaan my mom yang kena gatal-gatal dan habis bergegata 1 muka dan 1 badan time tu..Alhamdulillah, after my mom sapu krim ni dekat tempat yg gatal-gatal tu,esok pagi nya terus hilang dah gatal-gatal tu.

🌸 Merawat masalah tumit pecah dan kulit kering
🌸 Merawat masalah eczema
🌸 Merawat masalah gatal akibat gigitan serangga
🌸 Mengurangkan parut strechmark
🌸 Merawat luka atau melecur
🌸 Menghilangkan ruam pada baby
🌸 Boleh dijadikan sbg losyen harian
🌸 Boleh di gunakan utk merawat parut
🌸 Luka pd puting bagi ibu-ibu yg menyusu.
.
Harga nyee?? Insyaallah mampu milik..



Post a Comment

0 comments:



 
Copyright @2016 Fatin Ahmad | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By
Blogger.com