Sunday, January 1, 2017

KECILKAN PORI DAN KURANGKAN MASALAH JERAWAT DENGAN AIS




Hyee... Assalamualaikum..
.
Pernah dengar petua ni???
Ais?? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Yeee ais yang selalu u olls buat minuman sejuk tue... yang slalu u olls buat minum di kala cuaca panas untuk melegakan sedikit keperitan tekak..๐Ÿน๐Ÿน๐Ÿน
.
Ais bukan sahaja menghilangkan dahaga tapii boleh digunakan untuk mengurangkan bengkak dan kemerahan jerawat.. Selain darii tu boleh juga membantu mengecilkan pori... So kulit nampak lebih halus,cantik dan lembap...๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Cara nyee :
✔ Ambil seketul atau 2 ketul ais
✔ balutkan dalam tuala atau kain
✔ tekapkan dekat seluruh kawasan muke
.
Tips ni atin memang selalu amalkan bile kulit berminyak.. Bila dah berminyak,of course laa jerawat yang sentiasa datang berkunjung๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅEffect lepas buat nii,kulit rase fresh,tak berminyak dan lembap... Jerawat pun akan mule mengecut..
.
So sesiape yang ade masalah kat atas tu,bole laaa try tips nie... tapi u olls kena laa rajin... jadikan rutin untuk nampak effect yang memuaskan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
selamat mencube๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#tipscantikatin



Post a Comment

0 comments:



 
Copyright @2016 Fatin Ahmad | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By
Blogger.com