Friday, January 6, 2017

ABC SPECIAL dan cendol batu pahat

Assalamualaikum :)
selamat petang semua..
Actually dari hari tu lagii sebenarnya nak sangat singgah merasa cendol dan ABC yang ramai sangat orang kate super duper sedap dekat area batu pahat nie..
hehehe
.
So kebetulan hari nie, en husband tak keje dan ade nak pegi bandar cari barang sikit then ajak laa die singgah dekat kedai ABC dan cendol tu...
.
Nasib la die nak.. Hee..Mase time atin pegi sini pun ramai gak orang... berharap ade laa parking kosong.. alhamdulillah memang ade 1 parking kosong :)
.
Husband order cendol aiskrim.. Atin plak saje nak try ambil ABC special..ABC special kat sini semua bahan ade, kecuali durian dan pulut yang takde campur dalam ABC special nie :)
.
Memang sangat-sangat sedap... for those yang teringin nak makan ABC atau cendol ni,u olls boleh laa pegi kat kedai nie..
.
Lokasi nye bersebelahan dengan BP Mall..Kalau dari bandar,kedai cendol ni kat sebelah kiri sebelum sampai traffic light BP Mall tu :)
.
okay.. tu saja entry untuk kali nie..
sekian..



Post a Comment

0 comments:



 
Copyright @2016 Fatin Ahmad | All Right Reserved
Designed By Shahada Fauzi | Powered By
Blogger.com